Ανάδραση > Βιβλίο Επισκεπτών

Βιβλίο Επισκεπτών

Υποβάλετε εδώ τα σχόλια σας για την ιστοσελίδα μας!

19 σκέψεις στο “Βιβλίο Επισκεπτών”

 1. Ενθουσιασμένος Επισκέπτης

  Έμεινα ενθουσιασμένος από αυτά που είδα και γι αυτό αποφάσισα να γράψω. Καταλαβαίνω ότι η σελίδα μόλις άρχισε δημιουργείται και εύχομαι να γεμίσει γρήγορα με άφθονο και όμορφο υλικό…

 2. Συγχαρητήρια για την όμορφη & ενημερωτική ιστοσελίδα! Η πρωτοβουλία σας να συνδυάσετε με τόσο πρακτικό τρόπο τις επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας με την υψηλή ποιότητα ζωής (ζήτω τα Λεχώνια!) αποτελεί για εμένα πηγή έμπνευσης!

 3. Kia Ora from New Zealand.

  Congradulations for the very informative website and it is a great opportunity for Greek psychologists working here to find out about news regarding neuropsychology in Greece.

  Keep up the good work!

  Dr. Antonios Chasouris MSc MPhil PhD MilCert RPsych

  Specialist Clinical Child Psychologist

  Southland District Health Board CAFS

  Southland Hospital

  15-D Mary Street Richmond Invercargill 9810

  New Zealand

  Chasouris@hotmail.com

 4. Κύριε Χρηστίδη, συγχαριτήρια για την δουλειά που έχετε κάνει. Τελικά πραγματοποιήσατε το όνειρό σας!!! Μπράβο σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία. 🙂

 5. Γιούλη Κτιστάκη

  Είμαι μία απο τους τυχερούς συμμετέχοντες του σεμιναρίου βιοανάδρασης τον Ιούνιο. Ο δρ. χρηστίδης θεωρείται ειδικός στο τομέα του και όχι άδικα. Το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν ήταν μονάχα ένα μάθημα βιοανάδρασης αλλά και ψυχολογίας γενικότερα. Κάλυψε πλήρως τα θέματα το ψυχοφυσιολογικών διαταραχών χωρίς ΄εκπτώσεις΄!Τον Χρηστίδη δεν τον αγγίζει η κρίση!Συνιστώ ανεπιφύλακτα το σεμινάριο βιοανάδρασης για όποιον ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο πεδίο εξειδίκευσης αλλά και για όποιον νιώθει πως με τις κλασσικές τεχνικές δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των ασθενών του..αρκεί να συμμερίζεστε τον ενθουσιασμό και τον επαγγελματισμό του δρ Χρηστίδη σε αυτό τον τομέα για να βρείτε το σεμινάριο εξαιρετικό!

 6. Today I was searching infos about the sympathetic nervous system in the google searching machine and i found your articles and personal page. I admire your qualifications your courage and your will to accomplish so so many things till now.I am wondering only how come you live in Magnisia? Bizard!for a scientist of your measure. You diserve my admiration indeed. God bless you sir.

 7. Αγγελική Παναγιωτοπούλου

  Πολύ καλό σεμινάριο, με πλούσιο περιεχόμενο. Η βιοανάδραση είναι ένα πολύ χρήσιμο θεραπευτικό εργαλείο. Δημήτρη, συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία σου και την αξιολόγη δουλειά σου. Πολύ καλή ιστοσελίδα!

 8. Κολοκας Παναγιώτης

  ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΥΖΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΚΗ. Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *