Ανάδραση > Επικοινωνία > Διαμονή

Διαμονή

Έχετε δύο βασικές επιλογές: είτε στον Βόλο ή σε κάποιο χωριό του Πηλίου. Τον χειμώνα, που νυχτώνει νωρίς, ίσως είναι πρακτικότερο να μείνετε στον Βόλο, με ημερήσιες εξορμήσεις στο Πήλιο και το βράδυ πάντα θα βρείτε κάτι να κάνετε στην όμορφη αυτή επαρχιακή πόλη. Εάν μείνετε σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Βόλου ίσως σας δυσκολέψει το παρκάρισμα και ειδικά τις ώρες που λειτουργούν τα μαγαζιά. Η Ανάδραση απέχει 12 χιλιόμετρα από τον Βόλο και η διαδρομή, που διαρκεί περίπου 25′, είναι όμορφη και ήρεμη. (Δείτε “πού βρισκόμαστε” στο χάρτη”)

Εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα 2 μέρη για να μείνετε: είναι δοκιμασμένα και σίγουρα! Εάν τους πείτε ότι έρχεστε στην ΑΝΑΔΡΑΣΗ συνήθως θα σας κάνουν καλύτερη τιμή. Μην περιορίζεστε όμως μόνο σε αυτά (επειδή εμείς μόνο αυτά ξέρουμε ‘από πρώτο χέρι’). Τα ξενοδοχεία της περιοχής μας είναι, κατά κανόνα, οικονομικά και καλοσυνάτα. Διερευνήστε και άλλες επιλογές από σχετικές ιστοσελίδες ξενοδοχείων/διακοπών…

 • Το ξενοδοχείο ΑΥΡΑ μπορεί να είναι μόνο 2 αστέρων αλλά είναι πολύ καθαρό, οικονομικό και καλοσυνάτο! Βρίσκεται στην αρχή της Ιάσονος, πολύ κοντά στο πάρκινγκ του Λιμεναρχείου. Στη γωνία κάνει στάση το αστικό λεωφορείο “5” που σας φέρνει (χαλαρά σε μισή ώρα) μέχρι τη διασταύρωση του Αγίου Λαυρεντίου (Βρύχωνας) και μετά (3 χλμ) με τα πόδια ή ταξί για την Ανάδραση.
  ΔιεύθυνσηΣΟΛΩΝΟΣ 3 και ΙΑΣΟΝΟΣ, 383 33 ΒΟΛΟΣ, Τηλ: 24210 25370 και 24210 76550/1, Φαξ: 24210 28980.
 • To camping ΣΥΚΙΑ– Μη σας ξεγελάει το όνομα καθώς, εκτός από camping, διαθέτει πολύ καλά δωμάτια και καταπληκτικά διαμερίσματα.  Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα, κλιματιζόμενα με μοντέρνο μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα και το γραφικό χωριό Κάτω Γατζέα. Πείτε ότι έρχεστε στην ΑΝΑΔΡΑΣΗ προκειμένου να σας κάνουν καλύτερη τιμή.
  ΔιεύθυνσηΚάτω Γατζέα, 18 χιλιόμετρα από τον Βόλο στον παραλιακό δρόμο προς την Τσαγκαράδα. Τηλ: 24230 22279 και 24230 22081, Fax: 24230 22720.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το camping ΣΥΚΙΑ πάντα δίνει ειδικές τιμές στους επισκέπτες της Ανάδρασης…
 • Στον Άγιο Λαυρέντη (το χωριό 10 χλμ πιο πάνω από την Ανάδραση) θα βρείτε ξενώνες και εστιατόρια που θα σας εκπλήξουν. Πολύ καλοσυνάτο μέρος με μοναδική αρχιτεκτονική. Έχουν μείνει επισκέπτες και φίλοι μας στο “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΩΤΗ” (ζητήστε την Κα. Ελένη) και έμειναν πολύ ευχαριστημένοι.
 • Στα Καλά Νερά (απέχουν περίπου 20 Km από Βόλο και 8 Km από την Ανάδραση) υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Κάποια από αυτά είναι καινούργια και φιλόξενα.
 • Στον Βόλο: Ο Βόλος έχει πολλά ξενοδοχεία (στο Κέντρο και τριγύρω) που κατά κανόνα είναι καλοσυνάτα και στη φιλοξενία τους και στις τιμές τους…

Ίσως οι παρακάτω 2 σύνδεσμοι σας βοηθήσουν να αποφασίσετε που θα μείνετε:

 • www.greekhotels.gr για ξενοδοχεία στον Βόλο και www.greekhotels.gr για ξενοδοχεία στο Πήλιο
 • www.trivago.gr για ξενοδοχεία στον Βόλο και στο Πήλιο (ρυθμίστε την παράμετρο “απόσταση”)
*Εάν είστε ιδιοκτήτης “ξενοδοχείου” ή “ενοικιαζόμενων δωματίων” στην περιοχή μας και προτίθεστε να προσφέρετε “καλοσυνάτους όρους” (παραμονή, τιμή, προσπελασιμότητα) στους επισκέπτες μας, επικοινωνήστε μαζί μας.