Ανάδραση > Προϊόντα

Προϊόντα

Ποιότητα ζωής σημαίνει, μεταξύ άλλων, να δεχόμαστε σωστή ανάδραση από το περιβάλλον μας και να τη χρησιμοποιούμε σωστά. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε μια υγιή σχέση με τον εαυτό μας και με όσους έχουν σημασία για εμάς.

Να επικοινωνούμε σωστά, να εκφραζόμαστε σωστά, να διεκδικούμε σωστά…

Όσο σημαντικό είναι για τη ζωή μας να έχουμε σωστή ανάδραση, άλλο τόσο σημαντικό είναι να έχουμε το σωστό εργαλείο όταν κάνουμε βιοανάδραση.

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτήν την περιοχή είναι διαλεγμένα πολύ προσεκτικά. Κοινό χαρακτηριστικό τους η Ανάδραση σωματικών και ψυχοφυσιολογικών παραμέτρων για αποτελεσματική Βιοανάδραση και Νευροανάδραση. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και πραγματική θεραπευτική και εκπαιδευτική αξία. Εισάγονται και εκπροσωπούνται αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο με ουσιαστική τεχνική και κλινική υποστήριξη.

MindMedia logo

MindMedia: Ολλανδικής προέλευσης προϊόντα Βιοανάδρασης, Νευροανάδρασης και Ψυχοφυσιολογίας.

Μια πλήρης σειρά συσκευών βιοανάδρασης νευροανάδρασης (biofeedback – neurofeedback), νευροφυσιολογίας και ψυχοφυσιολογίας για εφαρμοσμένη ψυχοφυσιολογία, ψυχοθεραπεία, μαθησιακές δυσκολίες και εστίαση προσοχής, νευρομυϊκές εφαρμογές και αποκατάσταση, αθλητιατρικές εφαρμογές, personal coaching, εργαστηριακές εφαρμογές, κλπ. Ενώ άλλοι φτιάχνουν «μπιχλιμπίδια και καθρεφτάκια για ιθαγενείς» η MindMedia φτιάχνει εξοπλισμό 4ης γενιάς και τα προσφέρει με το καταπληκτικό λογισμικό Biotrace+ για την πλήρη κάλυψη των εργαστηριακών και κλινικών αναγκών σας.

Roger βρακάκι

Rodger: Ασύρματο σύστημα ανάδρασης για τη νυχτερινή ενούρηση.

Ο καλύτερος συναγερμός βραδινής ενούρησης στον Κόσμο! Ολλανδικής προέλευσης – υψηλής ποιότητας κατασκευής. Εκπαιδεύει γρήγορα και αποτελεσματικά το παιδί σας να ξεμπερδέψει με τη βραδινή ενούρηση. Ο συμπεριφορισμός στο μεγαλείο του: Σωστή και αποτελεσματική ανάδραση εκπαιδεύει τη κύστη του παιδιού να στέλνει αφυπνιστικά μηνύματα στον εγκέφαλο για επίσκεψη στην τουαλέτα χωρίς ατυχήματα. Η επιβράβευση θωρακίζει την αυτο-εικόνα του παιδιού.

Pelvexiser ακράτεια

Pelvexiser: Δυναμική εκπαίδευση για την αντιμετώπιση της ακράτειας (και όχι μόνο)…

Pelvexiser IQ: μοναδικό εργαλείο βιοανάδρασης / εκγύμνασης για την ακράτεια ούρων και τη χαλάρωση των μυών της πυέλου (κολπικών μυών). Αμερικανικής προέλευσης – Αναπτύχθηκε στο Κέντρο Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Purdue το 2001 (Purdue University Technology Center). Μέσω ασκήσεων ανάδρασης εκπαιδεύει τον έλεγχο και την σύσφιξη των πυελικών μυών και του εξωτερικού σφυγκτηρα.