Ανάδραση > Προϊόντα > Βιοανάδραση & Ψυχοφυσιολογία

Βιοανάδραση & Ψυχοφυσιολογία

  • Εάν σας ενδιαφέρει η Βιοανάδραση (biofeedback), η Νευροανάδραση (neurofeedback) η πολυ-διαυλική και πολύ-παραγοντική φυσιολογική καταγραφή με ασύρματα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας…
  • Εάν θέλετε ένα λογισμικό καταγραφής φυσιολογικών παραμέτρων και βιοανάδρασης που είναι εξαιρετικά ευέλικτο για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας και συνάμα πολύ εύκολο και πρακτικό στη χρήση του…

Βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Η Mind Media με πάνω από 25 χρόνια (από το 1992) εμπειρίας στο χώρο είμαστε #1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Στοχεύουμε μόνο σε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και λύσεις για τον επαγγελματία χρήστη. Τα NeXus συστήματά μας χρησιμοποιούνται από ερευνητές, κλινικούς και θεραπευτές σε όλο τον κόσμο και έχουν κατηγορία ΙΙa (ιατρική) CE και FDA 510K.


Βιοανάδραση-Νευροοανάδραση

Τεχνολογία επίγνωσης σώματος και νου

Αναπτύσσουμε τεχνολογία που μετρά και εκπαιδεύει την ανθρώπινη ψυχοφυσιολογία, εστιάζοντας προσεχτικά στη διασύνδεση σώματος-νου. Αυτό ονομάζεται βιοανάδραση (biofeedback). Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν να ενισχύουν την υγεία τους με τη βοήθεια της έξυπνης τεχνολογίας.

Αυτό μας ωθεί να αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για την εκπαίδευση των φυσιολογικών διαδικασιών του σώματος και του εγκεφάλου.

Από τότε που ιδρύθηκε το 1992, η Mind Media πρωτοστατεί στην ανάπτυξη ευέλικτης και ολοκληρωμένης τεχνολογίας για εφαρμογές στους τομείς της ψυχολογίας, της εργασιολογίας, της φυσικοθεραπείας, της ψυχιατρικής, της ιατρικής και της προπόνησης (coaching).


Ενίσχυση-υγείας-απόδοσης

Βελτιστοποίηση Υγείας και Αποδοτικότητας

Η βασική ιδέα της βιοανάδρασης είναι να παρέχει στο εκπαιδευόμενο άτομο αυξημένες πληροφορίες σχετικά με τη διασύνδεση του σώματος και του νου. Οι φυσιολογικές επιδράσεις παρουσιάζονται μέσω άμεσης ανάδρασης (ανατροφοδότησης). Παρατηρώντας αυτά τα φυσιολογικά σήματα (βιοσήματα) που απεικονίζονται με πολλούς τρόπους, μπορεί κανείς να βιώσει τις επιδράσεις διαφόρων σκέψεων, συναισθημάτων και αισθήσεων. Η επίγνωση είναι το πρώτο βήμα προς την αλλαγή.