Ανάδραση > Προϊόντα > Βραδινή Ενούρηση – Συναγερμός Ξυπνητήρι > Ασύρματο Σύστημα-Συναγερμός Rodger

Ασύρματο Σύστημα-Συναγερμός Rodger

Συναγερμός Βραδινής Ενούρησης

Το ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger (Ολλανδία) προσφέρει ένα απλό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να ξεπεράσει το παιδί σας το πρόβλημα της βραδινής ενούρησης.

 1. Το παιδί φοράει το εσώρουχο (είναι ένα ειδικό εσώρουχο με “αόρατους” αισθητήρες – το παιδί αισθάνεται ότι φοράει ένα κανονικότατο εσώρουχο) κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 2. Μόλις το παιδί χάσει έστω και λίγες σταγόνες ούρων στον ύπνο του, ο ‘πομπός’ στέλνει αμέσως σήμα στον ‘δέκτη’ και αρχίζει να “βαράει συναγερμός” από το ξυπνητήρι της συσκευής!
 3. Αυτό προσφέρει στο παιδί έγκαιρη προειδοποίηση: Ξυπνάει αμέσως και πάει στην τουαλέτα.
 4. Διαβάστε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί και πως εκπαιδεύει το παιδί σας.

Αποτελείται από:

Πλήρες σύστημα συναγερμός

Το ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger συμπεριλαμβάνει:

 • 1 πομπό
 • 1 δέκτη (ξυπνητήρι)
 • 2 ειδικά βρακάκια με αισθητήρες
 • οδηγίες χρήσης
 • ημερολόγιο προόδου
 • αυτοκόλλητα επιβράβευσης
 • Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Είναι ασύρματο! – δεν υπάρχουν καλώδια να μπερδεύονται και να ενοχλούν το παιδί σας στον ύπνο του
 • Έχει ρύθμιση της έντασης του ήχου (ξυπνητήρι) στο επιθυμητό επίπεδο
 • 8 διαφορετικές μελωδίες!
 • Ενεργοποιείται μόλις αισθανθεί την παραμικρή υγρασία
 • Ο πομπός έχει εμβέλεια μέχρι 15 μέτρα
 • Δεν χρειάζονται ειδικά στρωσίδια και σεντόνια ακράτειας
 • Τα εσώρουχα είναι εξαιρετικής ποιότητας- φοριούνται άνετα και από τα αγόρια και από τα κορίτσια
 • Μπορείτε να προμηθευτείτε επιπλέον βρακάκια (εάν θέλετε να μειώσετε τα πλυσίματα)
 • Μπορείτε να προμηθευτείτε έξτρα δέκτη για να ακούτε το ξυπνητήρι στο δωμάτιό σας
 • Για παιδιά με προβλήματα ακοής υπάρχει επιλογή ισχυρού δονητή (κάτω από το μαξιλάρι ή το στρώμα)
 • Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά

Περιγραφή:

Το ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger: μια πλήρης λύση για το πρόβλημα της βραδινής ενούρησης του παιδιού σας. Είναι πολύ απλό και πολύ αποτελεσματικό στη χρήση του.

Το παιδί σας φοράει τα ειδικά εσώρουχα που δεν διαφέρουν καθόλου από κανονικά εσώρουχα αλλά έχουν μια ειδική διαφορά: έχουν συρραμμένους μέσα τους “αόρατους αισθητήρες” που συνδέονται στα 2 ειδικά κλιπάκια που βρίσκονται στη δεξιά μεριά στο επάνω μέρος του εσωρούχου. Όταν είναι ώρα για ύπνο, το παιδί σας συνδέει το μικροσκοπικό πομπό στα κλιπάκια του εσώρουχου. Βάζετε το “ξυπνητήρι – δέκτη” στην πρίζα (οπουδήποτε στο δωμάτιο). Τον δέκτη, εάν θέλετε, μπορείτε αντί για ρεύμα να τον χρησιμοποιείται με μπαταρίες (ιδιαίτερα βολικό για καταστάσεις κάμπινγκ, σκάφους κλπ). Μόλις το παιδί σας χάσει έστω και λίγες σταγόνες κατά τη διάρκεια του ύπνου του χτυπάει αμέσως ο συναγερμός και ειδοποιεί άμεσα και το παιδί σας και εσάς: το παιδί σηκώνεται για να τελειώσει “το έργο του” στην τουαλέτα.

Κάθε ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger περιέχει 2 εσώρουχα, ένα πομπό και ένα δέκτη. Ο μικροσκοπικός αδιάβροχος πομπός “κουμπώνει” στο εσώρουχο (δουλεύει με μια μικρή μπαταρία). Μόλις βραχούν οι αισθητήρες του εσώρουχου, ο πομπός στέλνει ασύρματα το μήνυμα στον δέκτη. Χτυπάει το ξυπνητήρι, ειδοποιώντας το παιδί ότι ξεκίνησε να κατουριέται. Ο δέκτης-ξυπνητήρι έχει ρυθμιστή έντασης ήχου για να βάζετε το ξυπνητήρι όσο δυνατά θέλετε.

Όταν αρχίσει να χτυπάει το ξυπνητήρι, ο ήχος του θα ακούγεται συνέχεια έως ότου το παιδί το απενεργοποιήσει: πρέπει να πατήσει το κουμπί στο εμπρός μέρος του δέκτη για να το σταματήσει. Αυτό ουσιαστικά είναι και η εγγύηση ότι το παιδί θα ξυπνήσει και θα σηκωθεί να πάει έως τον δέκτη για να σταματήσει τον ήχο του συναγερμού και ΔΕΝ θα γυρίσει από την άλλη μεριά για να ξανακοιμηθεί.

Χρειάζεστε ένα δεύτερο δέκτη για το δωμάτιο των γονιών ώστε να ξυπνάτε και εσείς ταυτόχρονα με το παιδί σας; Μόλις το παιδί σας βραχεί θα χτυπάει και ο δικός σας δέκτης, ειδοποιώντας σας να σηκωθείτε και να βοηθήσετε το παιδί σας στην προσπάθεια εκπαίδευσής του. Μπορείτε να προμηθευτείτε και δεύτερο δέκτη. Ο δέκτης δουλεύει σε μια απόσταση από τον πομπό μέχρι και 15 μέτρα (εξαρτάται από την κατασκευή των τοίχων και τη μόνωση του σπιτιού σας).

Ενούρηση

Μεγέθη εσωρούχων:

Τα μεγέθη των ειδικών εσωρούχων Rodger είναι τα ίδια (ή στο περίπου ίδια) με τα συνηθισμένα. Μπαίνουν πολύ λίγο στο πλύσιμο. Αν το παιδί σας είναι ενδιάμεσα στα νούμερα, προτείνεται να παραγγείλετε το αμέσως επόμενο μέγεθος. Τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται.
για παιδιά: 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36.
για κυρίες: L, XL.
για κυρίους: L, XL, XXL.

*Δείτε τις “Οδηγίες για σωστό μέγεθος εσωρούχων”. Είναι πολύ σημαντικό να παραγγείλετε το σωστό εσώρουχο: το παιδί σας να νοιώθει άνετα – να μην είναι ούτε στενό ούτε μεγάλο…

Επειδή τα εσώρουχα Rodger της συσκευασίας είναι κολλαρισμένα,συνιστάται να τα πλύνετε πριν την πρώτη τους χρήση. Έτσι θα απομακρυνθεί η κόλλα από το ύφασμα, αυξάνοντας την απορροφητικότητα και κάνοντας τους αισθητήρες πολύ πιο ευαίσθητους στην υγρασία.

Στην αρχική συσκευασία συμπεριλαμβάνονται 2 εσώρουχα. Πολλοί γονείς θεωρούν ότι είναι βολικότερο να παραγγείλουν πρόσθετα, ειδικά αν δεν θέλουν να πλένουν συχνά. Τα εσώρουχα είναι βαμβακερά, υψηλής ποιότητας.


Οδηγίες πλυσίματος:

Αφαιρέστε τον πομπό από το εσώρουχο. Τα εσώρουχα πλένονται στο πλυντήριο σε χλιαρό νερό. Μη χρησιμοποιείτε μαλακτικό. Εάν τα στεγνώνετε σε στεγνωτήριο να μη χρησιμοποιήσετε αντιστατικό / μαλακτικό πανάκι. ΜΗ ΤΑ ΣΤΥΒΕΤΕ και ΜΗ ΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ. ΜΗ ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ αλλά σκουπίστε τον με ελαφρώς βρεγμένο πανί ή βετέξ και αφήστε τον να στεγνώσει.


Πού μπορώ να βρω το “ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger”;

Ζητήστε το από το τοπικό φαρμακείο σας ή κατάστημα με Ορθοπεδικά είδη. Εάν δυσκολεύεστε να το βρείτε στην περιοχή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας υποδείξουμε ποιος είναι ο πλησιέστερος αντιπρόσωπός μας.


Πόσο κοστίζει το “ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger”;

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι: €165 + ΦΠΑ 39,60 (24%) = €204,60 + έξοδα αποστολής + έξοδα αντικαταβολής = €210,00

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν σας ενδιαφέρει η αντιπροσώπευση του προϊόντος στην περιοχή σας...